BARBIER GOES

 Begrip van de regio

 ​Traditionele barbier

   Verzorgd kapsel

Salon Pour ‘l Homme is de eerste echte barbier in het centrum van Goes en de wijde omgeving. Sinds onze oprichting in 1989 zijn wij uitgegroeid tot een waar begrip in de Zeeuwse kapperswereld. Voor veel mannen in Goes zijn wij al de vaste barber. Mogen we u binnenkort ook verwelkomen in onze kappersstoel? Maak vandaag nog een afspraak en kom langs bij de enige echte traditionele barber van Goes.

 Neem contact op MAAK AFSPRAAK

EEN BEZOEK AAN ONZE BARBIER IN HET CENTRUM VAN GOES IS EEN WARE BELEVING

Bij onze salon in Goes vindt u meer dan alleen een goede barber. Zodra u onze salon binnenstapt ervaart u een gezellige en ouderwetse sfeer. Onze vlotte barbier in het centrum van Goes verwelkomt u en is altijd in voor een leuk gesprek en een goede grap. Onder sommige bezoekers staan we zelfs bekend als de zingende Zeeuwse barbier.

KIES UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN BIJ DE BARBER IN GOES

Van een ontspannende hoofdmassage tot het scheren en verzorgen van uw baard. En van het knippen van uw haar in een nieuw model tot aan het stylen in een strakke coupe. Wij helpen u graag als ervaren kapper en barbier. Vindt u het belangrijk dat uw haar er altijd perfect uitziet? Kom dan elke week of elke twee weken langs bij dé barbier in het centrum van Goes om uw kapsel bij te werken én mooi te laten stylen. Hoe vaker u langskomt, hoe meer korting u ontvangt op uw behandeling.

PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK IN

Onze barber in Goes werkt uitsluitend op afspraak. Op deze manier kunnen we u ervan garanderen dat we uitgebreid de tijd voor u nemen en geen haastwerk leveren. Wilt u graag een afspraak maken? Bekijk onze openingstijden en neem contact met ons op via (0113) 212622. Ook als u eerst wat meer informatie wilt kunt u ons altijd bellen.

OOK INTERESSANT

Herenkapper Zeeland| Kapsalon Goes |Herenkapsalon

Let's Connect

Kapsalon

Oostsingel 78
4461 KD Goes

telefoonnummer

(0113) 212622

email

info@pourlhomme.nl

Heeft u een vraag

vul het onderstaande formulier in. Wij proberen u zo spoedig mogelijk terug te mailen.

Let op! Via dit formulier kunt u geen afspraken maken of afzeggen.

    Thank you! Your message has been sent.
    Unable to send your message. Please fix errors then try again.

    U VIndt ons hier

    DI-VRIJ  08:30-12:30 / 13:30-18:00
    ZA               08:30-14:30